„Ние възприехме призива на президента „Мутри вън!”, като слоган и

...
„Ние възприехме призива на президента „Мутри вън!”, като слоган и
Коментари Харесай

Манолова: Смяната на ВСС и оставката на главния прокурор са на дневен ред

„ Ние възприехме апела на президента „ Мутри вън!”, като слоган и название на нашата коалиция. Сега видяхме, че мутрите са добре окопани по всички етажи на властта. Това е развой и с „ Ние идваме!” желаеме да кажем, че всеки опит за замяна ще ни изведе назад на площада”. Това съобщи в студиото на NOVA водачът на „ Изправи се БГ! Ние идваме!” Мая Манолова.

„ Ние няма да вършим взаимни отстъпки с желанията и очакванията на хората”, сподели още тя.

„ В качеството си на омбудсман аз съм работила доста с екипа на Слави Трифонов. Подкрепихме и дружно идеята на майките на деца с увреждания. Ние си имаме доверие и не се познаваме от вчера”, добави тя.

„ Част от концепциите зад които стоят от „ Има подобен народ” не са на дневен ред към този миг. Ние сме единни във връзка с нуждата от законодателни промени в правораздаването. Можем да стартираме и с такива, които да дадат опция този състав на Висш съдебен съвет да бъде заменен. Те ритуално се самоубиха с решението си. Смяната на Висш съдебен съвет и оставката на основния прокурор са тематики, които са на дневен ред”, изясни Манолова.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР