Ние въобще не знаем кой с кого да се събере.

...
Ние въобще не знаем кой с кого да се събере.
Коментари Харесай

Първан Симеонов: България никога не е била в такава ситуация

Ние изобщо не знаем кой с кого да се събере. Ако националистическите обединения се съберат, ще можем с огромна доза сигурност да кажем, че ще влязат. Не толкоз, че ГЕРБ пада, колкото партията на Слави Трифонов подвига резултата си. Българска социалистическа партия остава на трето място. Това съобщи политологът Първан Симеонов в студиото на утринния блок на Нова.

Ако резултатите не се трансформират, партиите на смяната, още веднъж няма да имат задоволително гласове за сформиране на държавно управление.

Според Симеонов, в случай че се стигне до трети избори, това ще подразни жителите. Големият проблем е дали протестните партии ще разпознаят Българска социалистическа партия като статукво или като сътрудник.

По думите му обстановката е непредвидима. България от дълго време, в действителност в никакъв случай не е била в такава обстановка. На последните избори към половин милион българи са решили в последния миг.

„ Поне към този момент е разумно и положително за ГЕРБ да остане малко в съпротива. По този метод ГЕРБ може да стане естествена партия “, сподели той.

В България държавното управление нормално не се харесва от 60-70% от хората: „ Големият проблем е те да работят дружно. В предишното Народно заседание видяхме, че в този момент не могат. Президентът в този момент демонстрира по какъв начин могат “, добави Симеонов.

Победата на идващите избори може да има чисто алегоричен темперамент съгласно политологът.

„ В чужбина нормално гласоподават за нови протестни обединения и за Движение за права и свободи. Сега ще пораснат секциите във Англия, Канада, Съединени американски щати и Турция “, приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР