Ние в момента обсъждаме някакво риалити шоу в областта на

...
Ние в момента обсъждаме някакво риалити шоу в областта на
Коментари Харесай

Цитат на деня: Гледаме риалити шоу в областта на наказателното правосъдие

Ние сега обсъждаме някакво риалити шоу в региона на наказателното правораздаване, а не бихме желали да виждаме Темида като участник в такова риалити шоу, или като слугиня било на господин Гешев, било на господин Радев, Борисов, Пеевски, Божков или Младен Михалев. Надявам се, че хората могат да разчитат на правораздаването за неговото неутралност, а не да чакаме господин Цветанов да изравя трупове с багери, както ни уверяваше министър председателят. Става дума за закон. "

Така някогашният арбитър в Европейския съд по правата на индивида Здравка Калайджиева разяснява пред БНР последните дейности на прокуратурата, съответно към изтеклите записи със СРС и намесването на името на президента Румен Радев.

" Представите за това, че битката с престъпността ще се прави по легален ред от дълго време са отмити и ние ставаме наблюдаващи на някаква шоу стратегия, която работи като фойерверк - прокуратурата взема решение по кое време да повдигне обвиняване, дали да повдигне обвиняване, по какъв начин да квалифицира едно действие - дали като държавна измяна или като несъставомерно държание. Тя има всички тези благоприятни условия, които не могат да бъдат овладени ", сподели още Калайджиева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР