Ние уважаваме закона Магнитски“. Анализираме внимателно сигнала и очакваме от

...
Ние уважаваме закона Магнитски“. Анализираме внимателно сигнала и очакваме от
Коментари Харесай

Биков: Очакваме от партньорските служби да предоставят доказателства

Ние почитаме закона „ Магнитски “. Анализираме деликатно сигнала и чакаме от партньорските служби да дават нужните доказателства. През последните две години ние нямаме присъединяване във властта и в ръководството. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Моето мнение е, че за всички в листата би трябвало да бъдат дадени доказателства. Това е работа на правосъдната система “, посочи той.

„ Г-н Горанов беше министър на финансите, само че той не е подобен от 2020 година Ние сме посочили доста от дълго време, че при нас отговорността е лична. Не знам по какъв начин можем да реагираме, като партия, в случай, че господин Горанов не е нито народен представител, нито министър. Какво би трябвало да създадем? Да го извадим на площада и да го набием? Съдът би трябвало да каже дали има отговорни или не “, уточни Биков.

Присъда на ГЕРБ може да издава единствено българския гласоподавател. Зад нас стоят хиляди хора. През България сега има редица провокации, пред които не сме способни да откликнем. Проблемът по „ Магнитески “ остава. Страната се намира в доста комплицирана обстановка във връзка с геополитиката “, напомни представителят на ГЕРБ.

„ Убеден съм, че ГЕРБ е един от центровете, които държат България в геополитическата И орбита “, посочи Тома Биков.

„ Надявам се българската политическа система да прояви още малко издръжливост и да успеем, тъй като нямаме парламент “, сподели още той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР