„Ние твърдим, че имаме програма и принципи, които спазваме. И

...
„Ние твърдим, че имаме програма и принципи, които спазваме. И
Коментари Харесай

БСП: ДПС се е превърнала в партньор под прикритие на управляващите

„ Ние твърдим, че имаме стратегия и правила, които съблюдаваме. И това го доказахме като не влязохме в споразумение с ГЕРБ. А Движение за права и свободи не са ни натурален сътрудник. Движение за права и свободи се е трансформирала в натурален сътрудник под прикритие на управляващите”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по Нова телевизия Стоян Мирчев, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България”. Изказването му бе в отговор на въпрос „ Ако в този момент има предварителни парламентарни избори, и Българска социалистическа партия би трябвало да ръководи с Движение за права и свободи или Патриотичния фронт, кого би избрала?”

„ Корупцията не е чувство. Корупцията е, когато харчиш публични пари за нещо, което не съществува. В България се харчат големи средства и за пътища, и за опазване на здравето, а нещата стават все по-зле”, разяснява Стоян Мирчев, народен представител от „ Българска социалистическа партия за България”.

На въпрос „ Корумпиран ли е Бойко Борисов?”, депутатът Стоян Мирчев отговори: „ Щом се приказва освен за корупция по високите етажи на властта, очевидно и при него стоят по този начин нещата. Тези данни би трябвало да ги събере прокуратурата. За страдание, не я виждаме да е по този начин дейна в последно време. Занимава се с пешеходните пътеки, само че не и със сериозните неща. Ние виждаме каква е действителността и подаваме сигнали. Доказателствата би трябвало да ги събере прокуратурата. Време е тя да стартира да си прави работата”, изиска депутатът от опозицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР