Ние цяла седмица се занимавахме с хартиената бюлетина вместо в

...
Ние цяла седмица се занимавахме с хартиената бюлетина вместо в
Коментари Харесай

Даниел Лорер: „Надявам се президентът Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс”

„ Ние цяла седмица се занимавахме с хартиената бюлетина вместо в корупцията ”, акцентира той.

Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България. Хартиената бюлетина ни костваше Шенген. Нидерландският външен министър ни сподели в прав текст на цялото българско общество „ тук имате проблем с корупцията и с правораздаването ”. Това мнение изрази в студиото на „ Събуси се ” Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната ”.

По думите му умишленото бавене на връчването на мандата от страна на президента е дало опция на по този начин наречената „ хартиена коалиция ” да се опознае по-добре. „ Надявам се президентът Румен Радев да наложи несъгласие на измененията в Изборния кодекс ”, добави той.

Той разяснява и възможностите за сформиране на кабинет. „ Мисля, че е амбициозно за сътрудниците от ГЕРБ да създадат държавно управление с първия мандат. Но възможностите с третия това да се случи, са извънредно съществени. Ние дадохме явен сигнал при какви условия бихме предложили лично държавно управление на малцинството с Демократична България. Но тъй като хартиената бюлетина беше гласувана – ние няма да предложим кабинет на втори мандат ”, акцентира Лорер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР