Ние трябва да застанем като един срещу САЩ, които планират

...
Ние трябва да застанем като един срещу САЩ, които планират
Коментари Харесай

Николас Мадуро: Да застанем като един срещу САЩ

Ние би трябвало да застанем като един против Съединени американски щати, които възнамеряват въоръжена експанзия против нашата страна, съобщи венецуелският президент Николас Мадуро, съобщи ТАСС.

Лидерът на латиноамериканската страна съобщи, че е инициирал събиране на подписи против концепцията на Вашингтон за военна интервенция във Венецуела. "Ние ще представим откровената воля на нашия народ на Доналд Тръмп и ще се молим на Бог да вразуми Белия дом ", прикани той в пламенна тирада. Мадуро също съобщи, че няма да напусне поста си.

По-рано президентът в писмо до папа Франциск помоли главата на Римокатолическата черква да посредничи в разговора сред власт и съпротива. "Аз послужвам на Всевишния ", добави политикът в молбата си до наместника на Свети Петър.

Днес няколко страни от Европейски Съюз (Португалия, Франция, Испания, Швеция, Англия, Австрия, Холандия, Германия и Дания) обявиха, че признават водача на опозицията в южноамериканската страна Хуан Гуайдо за краткотрайно изпълняващ длъжността президент. Италия обаче се разгласи срещу. От Рим обявиха, че няма да поддържат обща резолюция на Европейски Съюз за признание на Гуайдо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР