Ние трябва да сме готови за властта. Този процес трябва

...
Ние трябва да сме готови за властта. Този процес трябва
Коментари Харесай

Карадайъ към младите: Ние трябва да сме готови за властта

Ние би трябвало да сме подготвени за властта. Този развой би трябвало да се развива в съгласуваност с другите партийни органи и най-много с младежката организация. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на взаимно съвещание на регионалните ръководители на Младежко Движение за права и свободи и Централният действен съвет на организацията.

В Движение за права и свободи дейните младежи имат действителен късмет за реализация, акцентира Карадайъ. И продължи: „ Властта е инструмент за реализиране на цели, инструмент с цел да усъвършенства метода на живот в родината ”.

“За да имаме самочувствието и готовността за властта, ние е нужна ясна оценка, ясни хрумвания за това, което е нужно да се промени и би трябвало да знаем какво и по какъв начин ще променим. Много от системите на секторните политики имат проблеми и те се нуждаят от промени и смяна. ” съобщи още Карадайъ. Лидерът на Движение за права и свободи насочи рецензии към ръководещите, че се движат по инерция, без обща концепция и визия за нужните промени, също по този начин и воля за реализирането им. “Ние от Движение за права и свободи имаме силата да търсим решенията на проблемите и да зададем визията. Ние можем да дадем своя дял и принос за развиването на страната. Смелостта не ни липсва, имаме също волята, знанието и опита. Нужно е да го създадем дружно и координирано ”, продължи Карадайъ.Форумът излезе с решение да поддържа самодейността Minority Safepack, която цели да насърчи Европейски Съюз да усъвършенства отбраната на правата на жителите на Европейски Съюз, които принадлежат към разнообразни етнически и езикови малцинства в границите на Европейски Съюз.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР