Ние трябва да правим продукт, не трябва да говорим негативно.

...
Ние трябва да правим продукт, не трябва да говорим негативно.
Коментари Харесай

Барчовски: Мечтите трябва да бъдат големи, нека напълним залата

Ние би трябвало да вършим артикул, не би трябвало да приказваме отрицателно. Негативно може да се приказва в кухнята, някъде на кьоше да си споделяме кривиците, само че всички ние би трябвало да сътворяваме артикул, тъй като и ние, и вие подвластен от този артикул. Призивът ми е на следващия ден да изпълни зала Арена. Мечтите би трябвало да бъдат огромни, по тази причина приканвам всички на следващия ден да бъдат на мач. Това съобщи треньорът на ЦСКА Росен Барчовски преди финала за Купата на България по баскетбол против Левски, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Двата отбора се изправят един против различен в петък от 18:00 часа в Арена София. " Ние имаме потребност да притеглим младежи, деца, фамилии или такива, които са отвикнали да идват на мачове. Това нещо се случи в първите два дни и по тази причина взехме решение, че би трябвало да го създадем в името на тези хора, които желаеме да поканим. От една страна е нашата продукция, това е значимо, какъв баскетбол демонстрираме, само че въпреки това е значимо и да се разпространява това нещо. Трябва тази инерция, които имаме от класиране на Европейско състезание, от мача България - Португалия, където напълнихме залата в Ботевград, най-много от името Александър Везенков, да работим всички ние дружно ", сподели Барчовски на конференция през днешния ден.

Относно класирането на " алените " за финала на шампионата, той показа: " Ние по този начин започнахме, че можехме изобщо да не се класираме в осемте. По някое време класирането в осемте ни се струваше триумф. Сега се докарахме до състояние да мечтаем за купа, да ни считат за любимци. Не считам, че ние бяхме любимци, ние бяхме един от любимците. Стигнаха двата тима, които си завоюваха двата мача на терена, всички го видяха. ЦСКА - Левски е положително за българския баскетбол и българския спорт. Нашият тим е здрави, нямаме проблеми от през вчерашния ден, по-късно ще упражняваме и ще се готвим за един доста сериозен съперник ".

" Знам, че всички в ЦСКА чакат сложен мач, както и ние чакаме сложен мач, тъй че ние ще дадем максимума от себе си, каквото разрешават нашите сили и нашето качество на игра. Правим състава в придвижване, работим, стараем се ", показа треньорът на Левски Димитър Ангелов.

" Смятам, че закономерно стигнахме край. Доста тимове може би ни подценяват, само че съставът е построен от опитни играчи с темперамент, които през годините са потвърдили, че имат място в баскетбола в България. Този край за нас досега е най-хубавото достижение, уповавам се след утрешния ден да има още по-добро достижение. Надявам се на следващия ден да стане прекрасен мач с конспирация до края и по-добрият тим да победи ", сподели още той.

" Надявам се да има хора в залата, тъй като в действителност този шампионат би трябвало да стане традиция да се играе в тази зала години наред. Във Франция този шампионат е в Париж, в зала Берси всяка година. Неутрална зала, най-хубавата зала в страната и събира най-хубавите тимове. Също като господин Чакмаков считам, че би трябвало да се слагат високи цели, с цел да се върви напред. Ако желаеме българският баскетбол да върви напред, би трябвало всеки да надвиши своето его и да работи с тази цел - да се вършат такива срещи в такива зали. Както залата в Ботевград беше дребна, уповавам се на следващия ден също да има хора и може би един ден и в София да играем пред 10 хиляди индивида, както вършат във волейбола ", добави той.

Гарантирам ви, че на следващия ден ще излезем и ще бъдем оптимално стимулирани. Ако нещо елементарно може да се случи, то се случва в Купата, тъй като е един мач. Дано черешката на тортата на следващия ден бъде забелязана от оптимално фенове онлайн. Аз съм безпределно задоволен. Вие ме попитахте кой ще бъде изненадата на шампионата и аз споделих Левски, с цел да бъде изненадата до дъно ние на следващия ден излизаме за успеха и считам, че имаме късмет. Това сподели президентът на БК Левски Константин Папазов.

" Безкрайно съм благополучен, че Левски е в този край. Ако някой при започване на сезона е вярвал, че Левски и ЦСКА ще играят във финала за Купата. Особено ние неведнъж казахме, че при започване на сезона поставихме една огромна цел - да запазим тима, тъй като едно преустановяване на присъединяване на Левски би било пагубно във всяко едно отношение. Имахме низ от позитивни съвпадения това да се случи - първо от страна на Митко и Божо, че одобриха тази роля, един тим, който постоянно се е борил за купата, в този момент да се бори за оцеляване. После идването на Асен и Златин, идването на дребните, уцелване с чужденци и внезапно с по-скромни благоприятни условия направихме тим, който да взе участие и се веселя, че това е голяма премия за всички ", добави Папазов.

Финалът на шампионата ще се организира в петък, от 18:00 часа, в Арена София. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР