„Ние трябва да дадем максимума от себе си, за да

...
„Ние трябва да дадем максимума от себе си, за да
Коментари Харесай

ДПС се стреми към 40 депутата

„ Ние би трябвало да дадем максимума от себе си, с цел да бъдем още веднъж в централната изпълнителна власт и да решаваме всички проблеми, които Вие поставяте. Ако бъдем дейни, сигурен съм, че ще имаме над 40 депутата в идващото Народно заседание “, съобщи регионалният водач на Движение за права и свободи инж. Изет Шабан. Той означи, че ще бъдат мощни, единствено тогава, когато са единни и сплотени. В 44-то Народно заседание Движението на Ахмед Доган разполага с 25 мандата.

„ Движение за права и свободи е партията, която отстоява във времето общочовешките полезности. Движение за права и свободи е в основата на българската народна власт. Тази идея и задача на Движение за права и свободи може да прескочи нашия витален път, тъй като, в случай че сме виновни политици би трябвало да мислим за сегашното, само че сме длъжни да осигурим и по-доброто бъдеще на нашите деца”. Това съобщи на разширеното съвещание на общинската организация на Движение за права и свободи в Ардино националният представител Ерол Мехмед. Той добави, че Движение за права и свободи има целенасочена политическа тактика и няма по какъв начин да бъде позволена омразата да се трансформира в държавна политика. „ Важното е да не изгубим непринудената и директна връзка с хората и да сме подготвени за избори. Чрез нашето присъединяване във властта може да се обезпечи непоклатимост и разцвет в страната “, акцентира Ерол Мехмед. Той съобщи на ардинската организация на Движението специфичните поздрави от ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

В заседателна зала на общината се събраха ръководителите на всички локални препоръки на Движение за права и свободи и Младежко Движение за права и свободи в Ардино, общинският съвет на ДПС-Ардино, женските сдружения, кметове на кметства, общинските съветници от листата на Движението.

Гост на съвещанието бе още регионалният ръководител на Движение за права и свободи инж. Изет Шабан.

В предоставената дума на присъстващите бяха сложени разнообразни въпроси, които вълнуват членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи. Депутатът Ерол Мехмед отговори на всички въпроси за парламентарната активност на Движение за права и свободи и за настоящата политическа обстановка в страната.

Кметът на община Ардино Ресми Мурад направи обстоен разбор на извършените отчетни събрания на локалните структури на Движение за права и свободи в Ардинско. Той акцентира, че Движение за права и свободи резервира своето лидерско място на територията на общината. „ Най-важните проблеми на гласоподавателите откриха своето отражение и място в формирания Бюджет на общината за тази година. С грижи и внимание се отнасяме към всички обитаеми места и цялото население на територията на общината”, съобщи Мурад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР