Ние това правителство не го подкрепяме от когато е създадено.

...
Ние това правителство не го подкрепяме от когато е създадено.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Това правителство бе създадено в грях. Асен Василев е некадърен финансов министър

" Ние това държавно управление не го поддържаме от когато е основано. Затова поддържа вота на съмнение. Този кабинет беше заченат в грях. Темата за вота е мотив. Това държавното управление в този му тип не би трябвало да съществува и колкото по-бързо падне, толкоз по-добре ".

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов.

" Без да броим сума ти и вреди за 6-7 месеца. Асен Василев води неприятна финансова политика. Държавата е във финансов недостиг. Не може да си събере ДДС-то. Той е несръчен финансов министър, това е неприятно за страната. Какъвто и да е мотивът за избор на съмнение, ние ще го подкрепим. Те го крепят ГЕРБ и Движение за права и свободи със напълно друга цел - финансово преференциални закони, процедури и парични потоци към ГЕРБ и Движение за права и свободи вървят без проблем. Затова съществува този кабинет, а ПП-ДБ имат независим кабинет, обират повече от негативите, тъй като са лице, творят нездравословни неща, които личните им сътрудници на всички места ги демонстрират, и ги употребяват като маша. В момента, в който търпят повече вреди, в сравнение с изгоди, ще ги махнат. ГЕРБ понесе съществени загуби на тези избори. ПП-ДБ също е на половина надолу от гласовете от преди шест месеца  Това е едно свободно рухване за сглобката ", счита той.

Йорданов разяснява и за какво Има Такъв Народ е подкрепила Ваня Григорова на балотажа за кмет на София. " От едната страна имаш представител на Държавна сигурност. Чисто идеологически изпитвам голямо омерзение от комунистическия режим. Живял съм тогава. Цялата му рода се е занимавала с това да унищожава човешки животи. Не знам какви са му качествата. Ваня Григорова е доста по-земен човек, приказва за съответни проблеми в София, а Терзиев говореше общи приказки. Тя е постигнала повече сама в живота. А от другата страна имаме една марионетна фигура. Единият претендент е по-морален ", уточни политикът.

" Ние се представихме доста добре. Факт е, че за първи път участваме на локални избори, откакто минахме през една доста тежка година. В последна сметка имаме 15 кмета, общо 61 с съдружни сътрудници, настрана имаме 80 индивида общински съветници единствено на Има Такъв Народ, а с съдружните сътрудници са 191. Имаме регионален град Ловеч, а " Възраждане " даже нямат ", съобщи още Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР