Ние свършихме това, което трябваше, и това е достатъчно ясно

...
Ние свършихме това, което трябваше, и това е достатъчно ясно
Коментари Харесай

Говорителят на служебния кабинет: Свършихме това, което трябваше – ясно е на гражданите

Ние свършихме това, което трябваше, и това е задоволително ясно на жителите. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по bTV представителят на служебното държавно управление Атон Кутев във връзка 100 дни ръководство на кабинета „ Янев “.

„ Изборите бяха извършени по този начин, както би трябвало макар компликациите. Опитахме се да променим България, до каква степен сме съумели, ще стане ясно оттук насетне. Показахме, че може да се ръководи по различен метод, че схемите могат да бъдат най-малко осветлени, в случай че не и спрени, с цел да се спрат би трябвало въпреки всичко и Народно заседание “, посочи Кутев.

Говорителят подсети, че без значение дали ще има постоянно или още веднъж служебно държавно управление след 1-2 седмици то няма да е същото като това сега.

Относно упрека на зам.-председателя на ГЕРБ Томислав Дончев, че част от дилемите на служебното държавно управление са били да дискредитира ръководството на ГЕРБ Кутев отхвърли да са имали сходна задача.

„ Целта беше да дадем късмет на страната да се развива във вярна посока. Но част от неприятните практики са свързани с ГЕРБ, тъй като те са ги наложили “, разяснява представителят на кабинета.

Той даде образец с предварителното погашение на 1,3 милиарда лева на „ Автомагистрали “ за планове, които ще се осъществят след години и в това време липса на пари в бюджета за компаниите, които правят настоящите поправки.

„ Това се е случвало с ясното познание на господин Дончев, на господин Борисов и на господин Нанков. Това са хора, които са знаели какво се случва и не могат да ме убедят, че това е добра бюджетна процедура, че сходен метод на разплащане, на задължаване и на манипулиране с публични пари не води до повишение на корупционната среда А нека убедят съда и прокуратурата, че те не са част от корупционната среда “, съобщи Кутев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР