Ние смятаме, че председателят на парламента трябва да е хладнокръвен

...
Ние смятаме, че председателят на парламента трябва да е хладнокръвен
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Председателят на парламента трябва да е хладнокръвен човек с опит

Ние считаме, че ръководителят на Народното събрание би трябвало да е невъзмутим човек с опит, който може в действителност да владее залата и да въдворява ред в това, което се случва в Народното събрание. Той би трябвало да знае добре парламентарните процедури, тъй като това е извънредно значимо, с цел да може в действителност Народното събрание да е ефикасен. В последните три Народни събрания видяхме, че парламентите въобще не работят дейно. Голяма роля в това Народното събрание да бъде ефикасен и да работи за разрешаване на проблемите на хората е ролята на ръководителя на Народното събрание. Това съобщи Христо Проданов от Българска социалистическа партия пред bTV.

" Не имаме намерение да се срещаме с Росен Плевнелиев и Соломон Паси, които са част от контактната група, излъчена от ГЕРБ-СДС, за диалози с партиите, добави Проданов.

Левицата ще ги уведомим в публично писмо още през днешния ден.

Според политика консултациите при президента Румен Радев ще стартират още идната седмица.

Той разяснява и предлагането за кандидатура за ръководител на Народно събрание от Българска социалистическа партия. Проданов съобщи, че ще бъде излъчена през днешния ден в 17 ч. Това реши Националният съвет на партията

Той не разкри името на претендента на Българска социалистическа партия.

Проданов разяснява и войната в Украйна, като съобщи, че надали ще има победител. Той застана зад тезата, че би трябвало да има договаряния и единствено това ще приключи кръвопролитията и жертвите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР