„Ние сме заедно в добро и лошо, ние сме първи

...
„Ние сме заедно в добро и лошо, ние сме първи
Коментари Харесай

Заев: Надявам се тази трагедия да сплоти още повече България и С. Македония

„ Ние сме дружно в положително и неприятно, ние сме първи съседи, приятелски нации, споделяме наслади и скърби. Всеки път си оказваме помощ в положително и неприятно. Надявам се тази покруса да има положително въздействие върху връзките и да ни сплоти още повече “, съобщи министър председателят на С. Македония Зоран Заев на взаимен брифинг с сътрудника си Стефан Янев след злополуката с рейс от Скопие на Автомагистрала „ Струма “.

Заев означи и другата покруса, случила се през вчерашния ден в България и изрече своите съболезнования и на околните на починалите при пожара в дома за възрастни в село Рояк.

Координацията и взаимоотношението сред македонските и българските управляващи след злополуката са на доста високо равнище, съобщи Заев.

" Бях осведомен за нещастието 10 минути след злополуката от премиера Янев. Благодарение на навременната информация дружно с мен пристигнаха близки на оживелите на злополуката, някои даже дойдоха преди мен ", сподели Заев.

" Имах опцията да посетя седемте потърпевши в болничното заведение в София. Всички са в положително положение. Без заплаха за живота. Някои са с по-тежки увреждания, някои са с по-леки и в съгласуваност с нашите здравни управляващи, някои от тях ще бъдат готови да се върнат у дома, в лечебните заведения в Скопие и други гадове или на домашно лекуване “, сподели Заев.

" Всички се интересуват е дали знаем освен това за аргументите за злополуката. Не желая да ги разясня, тъй като би трябвало специалистите и експертите да се произнесат, тъй като единствено по този начин е вярно ", означи македонският министър председател.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР