Ние сме за цялото правителство да си ходи веднага, с

...
Ние сме за цялото правителство да си ходи веднага, с
Коментари Харесай

Филип Станев: Нямаме правителство на България, а на интересите на частен кръг хора

Ние сме " за " цялото държавно управление да си върви незабавно, с всяка минута е все по-вредно. Кабинетът оцеля с общителното подпомагане на ГЕРБ и Движение за права и свободи, за нас буди неразбиране за какво още го поддържат. Това е политическа шизофрения и провокира гадност, само че зад това се крият лобитски ползи. Нямаме държавно управление на България, а на ползите на частен кръг хора. Това сподели депутатът от " ИТН " Филип Станев

Той прикани да се откри кой е виновен за случилото се на митингите на фенските агитки. ``Министърът на вътрешните работи и премиера Денков би трябвало да носят политическата отговорност. Удавихме се в думите на Петков и Стоянов и стигнахме до парадокс - спор сред сглобката чий е вътрешният министър. Ами министър е на жителите и дава отговор за сигурността на обществото ", акцентира той.

Според него стабилността на сглобката е поради ползите вътре в нея. " Българите ставаме жертва на подмолни игри и сделки. Делян Добрев сякаш е бунтовник и вади обстоятелства от енергетиката, а в същото време ГЕРБ поддържа същия кабинет. Пеевски също поддържа. " Делян " като че ли е думата за делене - да си поделим порциите и въздействието, властта и финансите, пък след това ще му мислим ", разяснява Станев. И добави, че Кирил Петков е позволил голям гаф като ръководител на Комисията по европейските въпроси, като не е присъединил в делегация за Мадрид представители на Има Такъв Народ и " Възраждане ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР