Ние сме за това, като външно министерство, да се намали

...
Ние сме за това, като външно министерство, да се намали
Коментари Харесай

Служебният външен министър: Парите за изборите в чужбина са достатъчни

Ние сме за това, като външно министерство, да се понижи напрежението, евентуално ще има такова. Хора вземат участие в това нещо, с друг опит и упования. Това съобщи служебният външен министър Стефан Димитров пред публицисти след съвещанието на Министерски съвет по отношение на организирането на изборите зад граница, заяви Новини.бг.

 

„ По отношение разноските за изборите, не желая да разясня. Спазваме условията на закона. Нашата оценка все още е, че получените средства за организацията на изборите в чужбина са задоволителни. Не е загадка какъв брой са, само че няма да разясня. Достатъчни са “, увери той.

 

На въпрос по отношение на това дали ще бъдат открити повече секции в чужбина с оглед провеждането на изборите през летния сезон, министърът разяснява: „ След като завърши процедурата по установяване на секциите. След като завърши тя, ще разберем има ли потребност от повече или от по-малко секции. Не за първи път външно министерство провежда избори в летен сезон. Процедурата е една и съща, тя ще бъде спазена. “

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР