Ние сме във война с цивилизацията на Антихриста Сега е

...
Ние сме във война с цивилизацията на Антихриста Сега е
Коментари Харесай

Александър Дугин: Воюваме с Антихриста

Ние сме във война с цивилизацията на Антихриста

Сега е моментът Русия да каже на хората и на целия свят за какви полезности се борим и какви идеали отстояваме. Странно е, че до момента никой не се е опитал да направи това.

За някои наподобява, че от единствено себе си се схваща, че Западът по този начин или другояче няма да ни слуша. И някой се опасява, че в случай че в този момент назоваваме нещата с имената им, тогава всички пътища за нормализиране на връзките с демократичния Запад ще бъдат вечно прекратени. Вероятно има хора на власт, за които тези полезности са просто ненавиждани и даже рискови, дотолкоз, че нямат нищо общо със личния им светоглед.

И ще би трябвало да се направи. Обхватът и решителността на специфичната военна интервенция (СВО) са такива, че няма да е допустимо просто да се вземе и затвори въпроса за цивилизационната борба, както споделят те, че „ нищо изключително не се е случило “.

Първо се случи нещо фундаментално.

И второ, всичко най-трудно следва. НАТО съществено се концентрира и не може да се изключи, че се готви да нанесе удар.

Повечето войни в съветската история - само че никога не всички - са започвали съгласно правилото: ние бяхме атакувани, ние се защитавахме със загуби, по-късно преминахме в нахлуване, прогонихме врага и най-после го смазахме (запазвайки човешко отношение даже към победения враг). СВО не принадлежи към тази категория, тук всичко е друго и това изисква особено обяснение.

Според мен до момента не е задоволително безапелационна историята по какъв начин се е случило по този начин, че СВО стартира. Не, даже не напълно по този начин. За хората общо взето всичко е кристално ясно – и то от 2014 година насам. Друго нещо не беше ясно - за какво не още тогава?

Следователно на народа не можеше да се изясни изобщо нищо. Самият той може да го прави [да обяснява] - и от време на време доста по-добре от управляващите. Никоя богата нация няма да толерира такава Украйна, каквато е станала за над 30 години самостоятелност. И когато търпението се спука, тогава всичко просто си идва на мястото. От много време щеше да е по този начин. И без съмнение. Така мисли народът.

Но в случай че говорите, обръщайки се към него, тогава би било допустимо да се дешифрира. Ние се борим за нашата еднаквост, за нашия суверенитет, за това да бъдем това, което избираме да бъдем, без да се подлагаме на никакъв външен напън. И в случай че нас настойчиво и мръсно ни предизвикат, тогава търпението ни в един миг може да се изчерпи, ще се поддадем на провокация – толкоз доста, че на никой няма да му наподобява малко.

В последна сметка, в случай че някой пее, без да стопира, под прозореца „ ще бесим руснаците! “, „ ще бесим руснаците! “ (това е преводът на прословутия и детски и почтено звучащ припев – „ Москалак до Гиляк “!), и в действителност го прави – изгаря, беси, разревава, изнасилва, изтезава, реже, покрива с кости – незабавно щом има опция, кой ще го изтърпи?

Това е ясно. Но остава въпросът: кои сме ние през днешния ден? Каква е нашата концепция? Кои тъкмо са полезностите и идеалите в нашето много спорно минало, които пазиме? Кое е главното в СВО и кое е второстепенно?

Очевидно при целия садизъм и свирепост на украинските терористи и убийци въобще не става въпрос за тях. Или по-скоро освен за тях.

Цялата работа е в Запада. Тук се сблъскваме с него. И Западът, все пак, към този момент е доста по-сериозен противник. Това е цяла цивилизация - с идеология, конструкция, технология, информация и обществени мрежи, с голямо количество културни знаци, интензивно ангажирани в пропагандата в световен мащаб.

И тук нашите догатки, частични и уклончливи пояснения, отклонения от директните форми и ясните тезиси, се разрушават в същинска световна стена.

Наивно е да се има вяра, че някой по света – освен на Запад – ще вземе съществено това, което излъчваме. Честно казано, това е изцяло неубедително. Дори тези, които имат положително отношение към Русия и неприятно отношение към глобализма, не схванаха в действителност какво започнахме и за какво, и ни поддържат по инерция.

И тук идва най-хлъзгавата тематика с украинския нацизъм. Да, за нас това е същински нацизъм, садизъм, една безусловно неприемлива (в същото време идиотска) доктрина и незаконна процедура, основана на него. И на първо място, тъй като това е висшият израз на русофобията, а нашите стават нейни жертви.

Тук не разделяме руснаци и украинци. Разумните украинци също са жертви на русофобския нацизъм. Ние разбираме това. Но се опасявам, че никой с изключение на нас не е подготвен да го чуе.

Ако самият Запад е подхранвал и насърчавал украинския русофобски нацизъм - и тъкмо тъй като е най-вече русофобски - ще реагира ли по някакъв метод на фотоси и видеоклипове на безчет тела с отвратителни нацистки татуировки (напомнящи повече за руската зона, в сравнение с за Германия 30-40-те години от ХХ век) и многото евтини отпадъци с нацистки знаци.

Първо, няма да го покажат, и второ, няма да го виждат.

В последна сметка тъкмо същото се случи с ислямския тероризъм. Самият Запад сътвори ислямския фундаментализъм, с цел да се бори против нас. Да, когато той излезе отвън надзор, Западът стана негова жертва. Но постоянно, когато предлагахме нашата помощ в битката против ислямизма или обяснявахме личните си дейности с противопоставяне на същата опасност, Западът изрично отхвърляше да ни изслуша.

Терористите са тези, против които е Западът. И тези, които са срещу Русия, тези „ борци за независимост “ и горди „ воини на демокрацията “. Нищо персонално: двойни стандарти.

И в този момент се случва тъкмо същото. Ако нацистите са за Запада и НАТО, значи те „ към този момент не са нацисти “. И в случай че са русофоби, значи са просто велики и „ същински демократи “. И това не може да се промени по никакъв метод. За Запада злото сме ние. И защото ние започнахме СВО, значи цялата виновност е единствено върху нас. Тук диалогът завършва.

Оттук следва изводът: би трябвало да реализираме всички цели, сложени от СВО, и да получим цялостна и необратима Победа. Тогава ще приказваме със Запада, от нови позиции.

Но в това време този диалог би трябвало да стартира в този момент. Променяме разпоредбите на световната игра. И основата за това е убеждението в нашата историческа задача: да спасим света не от Украйна, а от от глобалисткия Запад, от тази гнила токсична цивилизация, подготвена да унищожи човечеството с извратената си просвета, технология, ненаситния си маниакален хайлайф, своите планове за Великото нулиране и световен надзор върху съзнанието на хората от името на Световно държавно управление.

Днес ние не сме царска, не сме руска и, несъмнено, не сме либерално-демократична Русия. Ние сме последния щит, Катехон. Само ние заставаме на пътя на световното зло.

И тази идеология би трябвало да се развива, за тази задача би трябвало да се приказва намерено и без разстройване. Тогава всичко ще си пристигна на мястото.

Ние се борим против Антихриста. Това би трябвало да се каже. Това е нашата съветска концепция. Тя изяснява всичко.

И това визира освен нас, освен украинците или европейците. Това се отнася за всички. Ние изпълняваме нашия набожен нравствен дълг във връзка с този СВО.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, като опция срещу блокиране във Facebook:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР