Ние сме във война, нападението срещу тренировъчна база на вътрешния

...
Ние сме във война, нападението срещу тренировъчна база на вътрешния
Коментари Харесай

Началникът на израелския генерален щаб: Нападението на Хизбула ср...

" Ние сме във война, нападението против подготвителна база на вътрешния фронт е тежко и следствията са мъчителни ", безапелационен бе военачалник Херци Халеви пред военнослужещи по време на посещаване в базата, където нощес бяха убити минимум четирима бойци.

 

Израелската войска сигнализира, че четирима бойци са били убити и седем ранени в подготвителен лагер на бригада " Голани " в Бинямина, южно от Хайфа, огромен град в Северен Израел.

Според доброволческата избавителна организация " Обединена Хацала " при нападението са били ранени над 60 души.

 

По-рано представители на Хизбула оповестиха, че техни бойци са изстреляли " ескадрила от натоварени с експлозиви дронове " по подготвителния лагер, посвещавайки офанзивата на своя водач Хасан Насралла, погубен на 27 септември при израелски удар покрай Бейрут.

 

В друго изказване през днешния ден Хизбула приветства " комплицираната интервенция ". Тя уточни, че по едно и също време е изстреляла десетки ракети по разнообразни цели в два обособени региона за " да отвлече вниманието на израелските системи за противовъздушна защита ". Безпилотните самолети " са съумели да заобиколят радарите на противовъздушната защита и да доближат задачата си в подготвителния лагер ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР