Ние сме спяли с децата. Нищо не мога да коментирам

...
Ние сме спяли с децата. Нищо не мога да коментирам
Коментари Харесай

Съпругата на лекаря, задържан за убийството на Плъха в Пловдив: Той ни е защитавал

Ние сме спяли с децата. Нищо не мога да разясня за станалото през онази нощ.

Това сподели пред камерата на Нова телевизия Жулиета Димитрова, брачна половинка на доктор Иван Димитров. Припомняме, рентгенологът доктор Иван Димитров бе арестуван за 72 часа, откакто на 2 март край постройката на Областната администрация в Пловдив бе намерено тялото на Жоро Джевизов - апаш, рецидивист, прочут с прякора си Плъха, който се е опитал да обере дома на лекаря. По непотвърдена информация, Плъха нахлува в къщата с още един човек и наръгва с нож доктор Димитров, който след това съумява да го простреля с оръжие, за което се счита, че е било на втория обирджия. Интересното в тази ситуация е, че доктор Димитров е в ареста, само че вторият апаш към момента не е арестуван.

"Съпругът ми нищо не ми е споделил. Нищо не знам. Аз го потърсих по-късно, само че той не ми подвигна. Видях служителите на реда тук и те ми споделиха, че той е арестуван за разпит. Преди това аз не знаех нищо. За трети път обират дома ни, само че арестувани няма. Пак нищо не съм схванала и чула, когато са се случили тези опити. Децата ни са на 6 годинки е огромната, която уте има рожден ден и се надявам подаръка дда е татко й. Малката е на 2,5 годинки. Те не знаят нищо ", разплака се дамата

"Не знам мъжът ми да има оръжие. Жоро Плъха не съм го виждала и не го познавам. Не познавам закона в елементи, само че съгласно мен брачният партньор ми се е защитавал. Всеки би трябвало да има право да отбрани фамилията си. Радвам се, че хората го поддържат. Съпругът ми в никакъв случай не е отказал помощ на някого. Надявам се на следващия ден да се прибере у дома, да види децата си, да подари подарък на огромната ни щерка ", още веднъж се разплака дамата.

По-късно в Пловдив се чака още веднъж да има митинг в отбрана на доктор Димитров и искане за неговото освобождение от ареста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР