Ние сме склонни от първия момент, затова избрах най-добрия преговорен

...
Ние сме склонни от първия момент, затова избрах най-добрия преговорен
Коментари Харесай

Кирил Петков вилнял на важна среща, чупил шишета в масата 


Ние сме склонни от първия миг, по тази причина избрах най-хубавия преговорен екип. ГЕРБ има един водач. Аз не одобрявам да се срещам с по пет-шест души, да ме награкат и по-късно пет-шест индивида да ми приказват от тв приемниците. Не желая такава среща, тъй като те се държат невъзпитано. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг пред медиите.

" И в случай че вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще желаете ли такава среща? Как да вършим срещи с тях? Мария Габриел правеше срещи. Те се кълняха, че ще я слушат ", разкри още той.


" Разбрах за кашони и питиета, те и централата си продадоха. Използват непознати централи. Ние им даваме и нашата централа на тях ", съобщи по-рано водачът на ГЕРБ.

Борисов е безапелационен във връзка с мандатите - ГЕРБ няма да гласоподава държавно управление с втория мандат.

Борисов разкри поради кой министър са спорили с ПП-ДБ и попита Василев по какъв начин му се отрони това от устата

" Няма кой да накара ГЕРБ - " телефон, телефон, телефон ", във втори мандат да има държавно управление. Преди 9 месеца " телефон, телефон, телефон " вървеше. Сега след тия тежки думи, след всичко направено, няма по какъв начин да стане по този начин елементарно Може да ни върне на масата единствено едно огромно " извинявай ". Ако не получим опрощение, с който желаят - да гласоподават ", сподели той.

" Всичко, което има в съглашението, е в съгласие. Тагарев - ротационен с Христо Гаджев на 9 месеца, Жечо Станков - министър. Казаха, че желаят равнопоставеност в енергетиката и ние поискахме равнопоставеност в митниците и Национална агенция за приходите ", изясни Борисов.

" Партията изрично искаше да отидем на избори и да връчим празна директория. Аз желаех да изчакаме няколко дни, с цел да не се лашне страната в нови избори ", приключи той. Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР