Ние сме се подписали под програмата за управление за четиригодишен

...
Ние сме се подписали под програмата за управление за четиригодишен
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Нямаме намерения срещу 4-годишния мандат на управлението

Ние сме се подписали под програмата за ръководство за четиригодишен мандат, тъй че за в този момент нямаме други планове. Това сподели пред публицисти в Министерски съвет вицепремиерът Валери Симеонов във връзка несъгласията във връзка с Закона за горивата в „ Обединени патриоти ".

На въпрос по какъв начин ще се опази реномето на „ Обединени патриоти " след тези несъгласия, той отговори: „ Мисля, че съществуването на разнообразни отзиви, отстояването им при опазване на колегиален звук и колегиални връзки, единствено покачва престижа на „ Обединени патриоти ". „ Не знам от ваша позиция по какъв начин наподобяват нещата, само че избираме всеки да изрича своята позиция, да се аргументира и надлежно да я пази ", добави той.

„ Смятаме, че това е доста по-добре, освен за „ Обединени патриоти ", само че и за България, в сравнение с да се реализират безпринципни договорености - ще ви подкрепим за това, а пък вие ще ни подкрепите за това ", разяснява още Симеонов. По думите му този модел на държание е бил присъщ за миналите десетилетия, в това число и за някои други обединения досега. „ В случая „ Обединени патриоти " се явяват едно положително политическо достижение за българския политически свят ", сподели той. На въпрос дали и от мислят по този начин, вицепремиерът отговори: „ Питайте ги тях ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР