Ние сме сами на практика, но ще се справим, ако

...
Ние сме сами на практика, но ще се справим, ако
Коментари Харесай

Протестиращи пред РИОСВ Пловдив: Среден път няма, блокираме всичко!

Ние сме сами на процедура, само че ще се оправим, в случай че би трябвало с непокорство! Камион няма да допуснем! Или ние и нашите деца, или кариерата. Среден път няма, ще блокираме всичко! Това обявиха хората от Белащица, събрали се през днешния ден на митинг пред Регионална инспекция за опазване на околната среда, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

“Тези хора имат право да живеят като бели хора. Положението е ужасно! Новата власт е като остарялата, ние не я виждаме ", споделиха още протестиращите.

" Реално сега кариерата не работи, няма придвижване на коли, не се чуват гърмежи. Но в случай че се възобнови концесията, ще работят отново. Пътят минава около къщите ни. Камиони по 50 тона минават, напука ни се горният етаж на нова къща, прахуляк се подвига ", описа Димитър Георгиев.

Хората са обезпокоени и упорстват да не се удължава концесията и не желаят концесията да не се позволява. Гражданско неподчинение ще бъде идната стъпка, само че такова освен това няма да одобряват.

" Институциите си трансферират топката и ни лъжат. Защо е по този начин ", питат още хората от Белащица.

Днес те пробваха да влязат в Регионална инспекция за опазване на околната среда и да изискат отговорност, само че не бяха позволени, защото шефът бил в карантина.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР