Ние сме простили на Кристиян, нека Господ му прости за

...
Ние сме простили на Кристиян, нека Господ му прости за
Коментари Харесай

Дъщерята на блъсната от Кристиян: Мамо, защо, не можеше ли баткото да се извини?

Ние сме дали прошка на Кристиян, дано Господ му елементарни за това, което се случи. През цялото време се молех нищо да не му се случи. Майка му се обади да изкаже съпричастност към нашата покруса, помоли ме да я схвана като майка.

Това сподели Екатерина Христова, една от потърпевшите при злополуката в Триград, блъсната от 16-годишното момче, което беше намерено мъртво. Тя е със строшен таз и е настанена в „ Пирогов ”. При случая пострада и нейната 6-годишна дъщеричка, която бе с комоцио.

„ Никой не е отговорен, просто някакво идиотско нещастно съвпадане на събитията. На нито едно дете не би трябвало да му се дават ключове, на нито едно дете не би трябвало да му се разрешава да слага живота си в заплаха ”, съобщи още тя.

След злополуката тя е изпаднала в безсъзнание. „ Видяхме по какъв начин колата лети от завоя, който е напълно дребен, има видимост. Видях фара, който летеше към мен, и след това се разсъниха на земята. Не можах да си поема въздух и изпаднах в безсъзнание. После чух детенцето ми да вика: „ Мамо, мамо ”, и това ме накара да си отворя очите и да си поема въздух ”, спомня си потърпевшата.

„ Когато си отворих очите, вратата на шофьорскот място беше отворена и нямаше никой. Едната ми другарка викаше Бърза помощ, а другата тичаше към хижата ”, добави тя. 

Екатерина призна, че щерка й също е доста смутена, откакто по новините е чула за гибелта на Кристиян. „ Каза ми: Мамо, за какво трябваше по този начин да се случва. Не можаха ли да го намерят, не можа ли да каже баткото, че съжалява. Това щеше да е задоволително ”, съобщи Екатерина. 

Триград погребва Кристиян през днешния ден, тържествата за празника на селото на 29 юли са анулирани. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР