Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач,

...
Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач,
Коментари Харесай

Херо: Случиха се много съмнителни мачове! Гарантирам на 100%, че няма да има феърплей

" Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач, без значение против кого и къде играем ", сподели на конференция през днешния ден преди мача против ЦСКА - София наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров. Той добави, че домакините са шлагер, водачи са в шампионата и са любимци в мача. 

" Мисля, че нашият тим, в случай че играе това, което сподели последните мачове, има своите шансове ", изясни треньорът. Херо бе безапелационен, че Спартак никога не излиза като жертван. 
 Херо готви промени в офанзивата на Спартак (Варна) за мача с ЦСКА - София Херо готви промени в офанзивата на Спартак (Варна) за мача с ЦСКА - София
" Напрежението е и в двата тима, и при нас, и при тях. Естествено задачите са разнообразни, само че напрежението остава еднообразно за двата тима, тъй като всеки си гони своите цели и търси максимума във всяка една среща ", сподели още той. Според него тимът би трябвало да се опита да излезе от това напрежение. Димитров сподели, че най-големите му терзания са свързани с реализирането на гола. 
31  Спартак (Варна) - Левски
" Това е ахилесовата пета на нашия тим. Ние играем добре, доминантен тим сме в множеството срещи, сътворяваме доста положения, само че не можем да осъществяваме напъните и това се потвърди в последната среща против Локомотив (София) ", изясни той. 

" Няма да издавам секрети кои са мощните и слабите страни на ЦСКА, това са наши неща, които ще разясняваме ", сподели още експертът. Според него, домакините са най-силни при общоприетите положения - корнери, фалове. 

" Имат най-вече голове в това отношение. Там би трябвало да се опитаме да намерим някакъв уравновесен състав, който да дава отговор на ръстовото превъзходството, което имат при играта с глава, и несъмнено и те имат своите недостатъци, от които ние ще се опитаме да се възползваме по някакъв метод ", уточни Херо. 

" Досега не съм коментирал съдиите, уповавам се всичко да бъде обикновено и тъкмо тъй като в края на краищата се взема решение ориста на избрани тимове, на избрани футболисти, тъй че се надявам всичко да бъде правилно, показа още той и добави, че не разяснява съдиите, тъй като не вижда никаква изгода. 
19  Хебър - Спартак (Варна)
В отговор на въпрос чака ли феърплей до края на шампионата, Димитров сподели, че не чака, тъй като са се случили доста съмнителни мачове. 

" Аз знам много неща, само че не желая да ги разясня, тъй като няма по какъв начин да ги потвърдя. Не желая да ги разясня, не чакам и няма да има феърплей, това мога да го подсигурявам на 100 % ", съобщи експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР