Ние сме получавали доверието ви, оправдаваме го. Вчера изтекоха опорките

...
Ние сме получавали доверието ви, оправдаваме го. Вчера изтекоха опорките
Коментари Харесай

Десислава Атанасова в Разград: Имаме опит, но имаме и самочувствие, че сме чисти. При нас нямаше парапети, нито Джемкорп, нито кумове и други роднински връзки

Ние сме получавали доверието ви, оправдаваме го. Вчера изтекоха опорките на смяната. Някакви пр-аматьори са написали какво да приказват от смяната. Чрез тях трябвало да се внуши, че водачите на смяната са млади смели и енергични. Бойко Рашков млад ли е?  Те били смели, да смели са, когато арестуваха нашият водач за 24 часа и когато бяха свалени с избор на съмнение. Били енергични, да такива са качват се по стълби на последния етаж без парапет. Ние имаме опит, само че имаме и самочувствие, че сме чисти. При нас нямаше парапети, нито Джемкорп, нито кумове и други роднински връзки. Били нараснали пенсиите, създали били детски градини, идващите точки от опорките. Увеличените пенсии се дължат на гласовете на ГЕРБ. Направили градините безвъзмездни - кои градини, тези които Борисов построи. Помнят ли софиянци какво беше при синьо-червената мъгла, когато детските градини се приватизираха. ГЕРБ поддържа тези оферти в бюджет. Ние оставаме съградено. В последните 10 години в България идваха всички международни политици, би трябвало да се приказва за геополитика, само че от хора, които схващат. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Разград Десислава Атанасова.
 
 Среща на ГЕРБ в Разград Среща на ГЕРБ в Разград Източник: Скрийншот/Facebook
Управлението на " Промяната " се оказа злополука, най-катастрофичното управелние в новата история на България. Но както споделя народът: Всяко зло за положително ". Това съобщи Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ-СДС.
 
Той добави, че когато Борисов като министър председател е идвал в европейските страни, европейските водачи са го посрещали, хващали са го на разположение и на малко име са се обръщали към него. " Тук се решаваха европейски проблеми, балкански проблеми. Тук идваха най-влиятелните европейски водачи ". 
 
Какво стана по-късно? Никой нито канеше Кирил Петков, нито го питаха за ершаване на европейски проблеми. Нужно е да има работещо държавно управление отпред с ГЕРБ, с цел да има още веднъж България престиж. Затова, другари - мощни, сплотени, единни към успеха. Успех, съобщи Асим Адемов. 
 
Как може да споделят някои, че ГЕРБ била изобилара? Аз нямам никакво подозрение, че на 2 октомври първи ще бъдем ние - обединението " ГЕРБ-СДС ". Силно се надявам, че за полседните 7 месеца българските жители съумяха да видят разликата - сред авторитетното, професионално ръководство на господин Борисов и на тези тъй наречените " млади ", " образовани " - след това се оказа, че ниито са млади, нито са образовани, акцентира Теменужка Петкова. 
 
 Теменужка Петкова в Разград Теменужка Петкова в Разград Източник: Скрийншот/Facebook
Иска ми се да поговорим за рецесията, която тези хора провокираха в енергетиката, рецесията, която директно въздейства на стопанската система и непосредствено бърка в джобовете на българските жители. 
 
Няма време за учене - те би трябвало да са научени, виждаме какво се получава, когато някои хора се образоват на наш тил.  Първата огромна неистина е, че били създали диверсификация на газа от " Газпром ". Спряха газа от " Газпром ", само че на другия ден подписаха съглашение с медиатори, които ни продаваха отново газ от " Газпром ", само че с 30 % надценка. И това ни коства по 100 млн. на месец. Оскъпиха всичко в българската стопанска система - това е една от главните аргументи за инфлацията в България, двойно по-висока от тази в Европейски Съюз. Когато ви приказват, че инфлацията била привнесена - не им вярвайте. Вината за инфлацията е на тези хора. може би има и чисто умишлени дейности от тяхна страна, съобщи някогашният енергиен министър. 
 
Тези хора заплашиха доставките на газ, оставиха България без газ и това беше доказано от служебното държавно управление. Оттук-нататък следват няколко сюжета - това, което те оставиха, да се купува газ ден за ден - това е доста скъпо. Те са купували газ на цена 400 лева на мегаватчас, а обещаваха 4 пъти по-ниска цена, напомни Теменужка Петкова. 
Предизвикаха висока цена на електрическата сила - това докара до колапс българската стопанска система. Ако не бяхме ние да предложим да се постави таван за цената на еленергията, тези от " Промяната " въобще нямаха концепция да създадат нещо в помощ на бизнеса. 
Разработили сме антикризисни ограничения. Първата е да се усилят количествата на полутечен газ. Второ - преструктуриране на енергийната система. 
Гюнай Хусмен съобщи, че е огромна чест през днешния ден в Разград да се започва предизборната акция на ГЕРБ-СДС. Това е знак към вас - в случай че господин Борисов още веднъж е министър председател, той ще обърне взор към дребните градове и обитаеми места, акцентира Хусмен. 
За Разград една емблематична постройка - като джамията, след 75 година, най-сетне стартира ремонт, тя е монумент на културата, тя е полезност и за мюсюлмани и християни. Беше реновирана и църквата - 30 000 лева от дотацията на ГЕРБ, плюс 100 000 лева от бюджета. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР