Ние сме от Майнатаун, моля ви се! Я сега тука,

...
Ние сме от Майнатаун, моля ви се! Я сега тука,
Коментари Харесай

Майнатаун в парламента: нощен пловдивски дует на Мария Капон и Иван Тотев |

" Ние сме от Майнатаун, апелирам ви се! Я в този момент тука, майна. А-а-а! Все отново Пловдив е нашата България! Я по-кротко! "

С тези думи Мария Капон от ИБГНИ застана тази нощ на парламентарната естрада до депутата от ГЕРБ Иван Тотев, с цел да обяснят двамата защо точно редакционно предложение по Закона за държавния бюджет за 2021 година упорстват.

Тотев не се възпротиви, дори стартира да се смее, а репликата на Капон " Я по-кротко! " беше към народните представители в залата.

Нашето предложение е прехвърлянето към общините да бъде 370 милиона лв. - това е настрана гласоподаване. И второто гласоподаване, което желаеме, е сумата да бъде разпределена посредством изравнителната дотация към 2018 година, сподели Тотев.

Значи, вижте в този момент - ние може всички да сме от разнообразни партии. Обаче когато стане въпрос за Пловдив, доста бързо се събираме. Така че, в случай че обичате, хайде малко по-кротко! - обърна се към залата Мария Капон.

В процедура по метода на водене Атанас Костадинов от Българска социалистическа партия подлага на критика ръководителя на Народното събрание Ива Митева: " Искам да Ви кажа, че както опълчването и хаосът, по този начин и сходно забавление могат да ни излязат през носа. Моля, вземете ограничения, подобен Пловдивски панаир, да не се повтаря! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР