Ние сме малка държава и не сме открили топлата вода.

...
Ние сме малка държава и не сме открили топлата вода.
Коментари Харесай

Бивш депутат от ГЕРБ: Бойко Борисов не крие дружбата си с лидери на СИК

" Ние сме дребна страна и не сме разкрили топлата вода ". Това съобщи в ефира на " Делници " някогашният народен представител от ОДС и ГЕРБ, както и ръководител на Комисията по досиетата - Методи Андреев.

" Нека да забележим какво вършат в Германия. Тук е значителната разлика. Там обществото одобри, че хората, които са били част от тяхната Държавна сигурност, този вид активност е била толкоз срамна, че не разрешиха на тези хора да заемат държавни длъжности ", сподели Андреев по извънредно значимата тематика за лустрацията, която в България по този начин и към момента не е осъществена.

" В нашата страна освен, че това нещо не се случва, а в противен случай - сегашният министър председател - Бойко Методиев Борисов, който е някогашен член на Комунистическата партия, беше препоръчан за поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи не от кого да е, а от офицер от Първо основно ръководство на Държавна сигурност - военачалник Бриго Аспарупов ", напомни Андреев в продължение на тематиката.

" Самият Бойко Борисов не крие дружбата си с хора, водачи на групировката СИК. Една огромна част от тях са били от агентурния и офицерски уред на някогашната Държавна сигурност ", добави някогашният ръководител на Комисията по досиетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР