Ние сме луди! Това написа в собствения си профил в

...
Ние сме луди! Това написа в собствения си профил в
Коментари Харесай

Македонски учен: Да, ние сме българофоби

 Ние сме луди! Това написа в личния си профил в обществените мрежи един от най-известните македонски учени проф. Катерина Колозова във връзка нервността в районен съд Македония против представителя на страната в тазгодшния конкурс на Евровизия Васил Гарванлиев, който призна, че има българско поданство и че баба му е била българка.

" Ние сме луди! Да, ние сме българофоби. Европейският съюз има право! Не сме дорасли за участие ", написа още Колозова и разясни: Подобни връзки сред държави-членки не е допустимо да съществуват.

Луди, в този момент желая на всички, които са се подписали под петицията против Гарванлиев, Каракачанов да ги извади от описите, кой от Средец, кой от Кюстендил.

От през вчерашния ден в РСМ има " онлайн петиция " под мотото " СТОП на пробългарската агитация в Македония ".

През миналите години районен съд Македония взе участие на Евровизия с реализатори от друга етническа принадлежност като Калиопи /влахкиня/, Тияна Дапчевич /сръбски гражданин/, Адриян Гаджа /албанец/, Есма Реджепова /ромка/, само че в никакъв случай не е имало " патриотична " нервност против тях,  припомня БГНЕС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР