Ние сме готови за тази битка и ще я водим

...
Ние сме готови за тази битка и ще я водим
Коментари Харесай

Курумбашев: „Председателят Таяни не е на страната нито на поддръжниците, нито на противниците на мобилния пакет, а на върховенството на закона на този парламент.“

„ Ние сме подготвени за тази борба и ще я водим до края на този мандат, както и в идващия. “
„ Председателят Таяни не е на страната нито на поддръжниците, нито на съперниците на мобилния пакет, а на върховенството на закона на този парламент и взе единственото допустимо решение - гласуването да бъде отсрочено “, сподели Петър Курумбашев по време на дебата за пакет „ Мобилност “ в пленарна зала в Страсбург.

„ Няколко пъти сме подлагани на безусловно изнудване с изявлението, че в случай че не се одобри този пакет страните членки щели да одобряват едностранни решения. Кажете ми, това Европейски съюз ли е или Европейски съюз на нациите? “, сподели още българският евродепутат. Според него корпоративният дъпминг, който постановиха фирмите от Западна Европа провокира общественият дъмпинг, защото започнаха да заплащат два пъти по-малко на полските, румънските и българските превозвачи.

„ Ние ви предложихме да избегнем тази борба и да не обсъждаме този пакет в края на мандата, а вие си помислихте, че това е уязвимост. Ние сме подготвени за тази борба и ще я водим до края на този мандат, както и в идващия “, добави Курумбашев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР