Ние сме готови за разговори с всяка една от партиите,

...
Ние сме готови за разговори с всяка една от партиите,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готови сме за разговори с всяка една от партиите, ще се съобразим с различните аргументи

Ние сме подготвени за диалози с всяка една от партиите, само че и да се съобразим с другите причини. Това сподели при откриването на Народното събрание Десислава Атанасова от ГЕРБ, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Резултатите от изборите дават редица благоприятни условия за излаз от политическата рецесия и за затъване я нея, добави Атанасова. " Тя не може да бъде решена единствено от една партия. Общото от резултатите е че демонстрират единственият излаз и той е вероятен единствено с взаимно почитание се реализиран допустими взаимни отстъпки и дейно възобновяване на разговор. Ние знаем, че най - сложна е борбата със самия себе си. “

" Най -голямата ни победа през последните 2 години е, че не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в главорез. Спасяваше ни напомнянето, че задачата ни е да даваме решения на действителните проблеми на обществото и да следваме дневния ред на българските жители “, съобщи Атанасова.

" Ние нямаме право да бъдем прочувствени, а би трябвало да превърнем страстта на хората в положителен ред в страната, в случай че не можем би трябвало да сме наясно, че за следващ път пропиляваме силата на обществото “, сподели още Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР