Ние сме европейци, ние вярваме в Европа и смятаме, че

...
Ние сме европейци, ние вярваме в Европа и смятаме, че
Коментари Харесай

От България Марин льо Пен обяви ЕС за най-страшния враг на Европа

" Ние сме европейци, ние имаме вяра в Европа и считаме, че Европейски Съюз е най-страшният зложелател на Европа. "

Това каза лидерът на френските националисти от " Национален общ брой " Марин льо Пен, която през днешния ден беше в Народното събрание по покана на ръководителя на " Воля " Веселин Марешки. В началото на взаимната им конференция Марешки беше показан неправилно като ръководител на българския парламент.

Тя обясни, че партия „ Воля “ е била определена за сътрудник на евроскептиците в България след задълбочени изследвания. Самият Марешки пък се разгласи за подем на същинския национализъм. По думите му френския президент Еманюел Макрон е бил детрониран от " от Марин льо Пен, нашата другарка ". Тя върна жеста като също го назова другар.

" Знам какъв брой вие, българите, сте свързани с вашата самостоятелност, вашата еднаквост, вашата независимост. Българската нация е една от най-старите на континента, образец сте за всички, най-много за нас, французите ", сподели още тя.

Марин льо Пен разгласи още, че желае нов модел в Европа и смяна на Европейски Съюз за по-голяма правдивост към обособените нации.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР