Ние сме един отбор, но ако някой стъпи накриво, първите

...
Ние сме един отбор, но ако някой стъпи накриво, първите
Коментари Харесай

Кирил Петков иска министрите сами да си избират замовете

Ние сме един тим, само че в случай че някой стъпи изкривено, първите хора, които ще бъдат разследвани, сме ние. Антикорупционната комисия да може да проверява всеки, желаеме смяна в закона за КПКОНПИ . Това съобщи пред БиТиВи Кирил Петков - съпредседател на партия " Продължаваме промяната " и възможен министър председател.

Всичко, на което сме се съгласили по време на договарянията сред съдружните сътрудници (ПП, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ДБ), ще бъде. Всяка една от тези ограничения, стартира с директна сума а. Очакваме.

С същински надзор върху Национална агенция за приходите, без повдигане на налозите, само че събиране от всички данъци, ще има доходи , чака Петков. Ние не подвигаме като % от Минималната работна заплата (МРЗ) праговете за облагане на високите заплати, сподели той. Ако погледнем по кое време за пръв път е комплициран този предел, в този момент е 2,3 - едно от най-ниските нива. Единствено, което споделяме е, че този предел ще бъде обновен. Икономиката се развива, всички прагове би трябвало да се движат пропорционално, разясни той.
 Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България подписват съдружното съглашение в неделя?
Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България подписват съдружното съглашение в неделя?

Кирил Петков удостовери номинацията на Бойко Рашков

Оптимистично новият кабинет може да е подготвен идната седмица, реалистично - след седмица , сподели Петков. Имаме още стъпки - през днешния ден да изпратим контракта до всичките ни сътрудници. Днес ще завършваме контракта, чакаме противоположна връзка, те да го потвърдят, да минат техните вътрешни препоръки. Ако всичко е наред, до сряда да има финализиран контракт и разпределението на министерства.

В съдружното съглашение няма да има наказания както в бизнес контракт . Ще се изисква да се извърши дадена точка, в случай че не се извърши, ще се изискват резултати на лидерско равнище. Отговорността ще се носи от съдружните сътрудници и от хората, които те са избрали да управляват, сподели Петков.

Въпросът е дали хората, които всяка партия ще номинира, ще имат потенциал за това. Всеки един от съдружните сътрудници ще има личен избор. Те би трябвало да си носят и отговорността дружно с хората и екипите. Всяка партия ще номинира най-хубавите си фрагменти да управлява даденото министерство. Включително и зам.-министрите ще се надяваме да бъдат избор на самия министъ р. Вместо хора, които да наблюдават от вътрешната страна, ще желаеме резултати, сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
 Асен Василев удостовери още две оферти на Политическа партия - Рашков и Денков
Асен Василев удостовери още две оферти на Политическа партия - Рашков и Денков

Съдебната промяна ни спъва и за Шенген и за Еврозоната

Ще дадем опцията на министрите да си изберат екипите и ще пожелаваме резултати . Екипите ще бъдат номинации от партиите, те ще бъдат министрите на България, ще дават отговор за дилемите, които сме си сложили. Няма да има никакви политически чадъри, всеки, който реши да стъпи встрани от правата линия, ще бъде подложен на тежестта на закона, даде обещание Кирил Петков.

По думите му номинирането на депутата от Движение за права и свободи от два изборни региона, е една огромна неточност на Движение за права и свободи .

Запитан дали не може да се монополизират цели браншове, да вземем за пример земеделието отива в една партия, той отговори, че монополизиране е когато си хванал запас и го ползваш за себе си .
 Всички имена за състав на кабинет са спекулации, разгласи Асен Василев
Всички имена за състав на кабинет са спекулации, разгласи Асен Василев

Ноември месец бюджетът е на плюс, счита Асен Василев

Монополизиране на публични запаси не може да има. Общественият запас е на обществото. Ние сме ръководещи тези средства. Никой министър не може да има нищо.

Зеленият документ е вярна стъпка , съгласно Петков. Ако се изисква влизането в ресторант по този начин, значи би трябвало и влизането в Народното събрание да е по този начин.
 Ресторантьорите желаят „ зелен документ “ и в администрацията
Ресторантьорите желаят „ зелен документ “ и в администрацията

Открито се приказва за локдаун
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР