Ние сме държава на абсурда, на слугинажа, трябва да се

...
Ние сме държава на абсурда, на слугинажа, трябва да се
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП е единствената алтернатива на това, което се случва в страната

Ние сме страна на парадокса, на слугинажа, би трябвало да се откри нов път на развиване на страната. Ние го търсим в политическо обединяване, тъй като Българска социалистическа партия е единствената опция на това, което се случва в страната. Това сподели в студиото на “Денят стартира с Георги Любенов ” депутатът от “БСП за България ” Борислав Гуцанов - учредителен секретар на Българска социалистическа партия, за желанията на Българска социалистическа партия за съставяне на “голям фронт – ляво-център, родолюбив ”.

“БСП постоянно е била партиотична партия още от самото ѝ основаване преди 132 години ”, сподели той и акцентира, че има разлика сред национализъм и краен шовинизъм.

Той подчертава, че огромната концепция е ляво-център, тъй като политическият център е “абсолютно свободен сега ”, да се сплоти с патриотичното.

Според него, няма заплаха Българска социалистическа партия да бъде изключена от ПЕС:

“Ако приказваме за джендърство и Истанбулска спогодба, Българска социалистическа партия постоянно сме били срещу нея. Тогава в действителност е мъчно да се намерят допирни точки, в случай че това е разграничителната линия. Ние си имаме наши полезности, съблюдаваме ги и сме длъжни да ги съблюдаваме, тъй като и Конституцията на България е пределно ясна по този въпрос. Има нещо, които са приемвливи, има неща, по които и двете страни би трябвало да намерим допирна точка по тях, в случай че ли не - ние не сме сътрудници ”, изясни Гуцанов.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР