Ние ще спечелим предстоящите избори, заяви днес премиерът на Северна

...
Ние ще спечелим предстоящите избори, заяви днес премиерът на Северна
Коментари Харесай

Заев: Ние ще спечелим изборите

Ние ще спечелим идните избори, съобщи през днешния ден министър председателят на Северна Македония и водач на СДСМ Зоран Заев в изявление за радио Свободна Европа, представено от организация МИА и Българска телеграфна агенция.

Той призна, че от жителите зависи дали ще поддържат партията на изборите на 12 април, само че изрази убеденост, че те ще осъзнаят какво е реализирано от неговото и държавно управление и каква е алтернативата, предлагана от неговите съперници.

Помолен да разяснява аферата Рекет, в която бе забъркана специфичният прокурор Катица Янева, и обвиняванията на опозицията, че той е " главата на октопода ", Заев сподели, че подобен сюжет би бил вероятен по времето на предшественика му Никола Груевски. Сега обаче точно той като министър председател е алармирал в прокуратурата за случая.

" Нека се разгласява всичко, обвързвано с аферата Рекет, аз не съм забъркан ", акцентира Заев.

На въпрос за последните различия с България, свързани с исторически въпроси, Заев сподели, че " мултидисциплинарните специалисти " имат право да показват личното си мнение.

" Ние ще решим тези въпроси посредством разговор. Не желаеме да се върнем към кавгите, проблемите и така нататък, тъй като сме дребна страна. Можем да спечелим единствено в случай че изградим другарство, несъмнено, не за сметка на нашата еднаквост, нашия народ или нашето бъдеще ", сподели Заев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР