Ние ще сме опозиция на който се наложи. ПП постъпва

...
Ние ще сме опозиция на който се наложи. ПП постъпва
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП постъпва самовлюбено с проектокабинет с Асен Василев

" Ние ще сме съпротива на който се наложи. Политическа партия постъпва самовлюбено с този проектокабинет с Асен Василев, който предложиха, в случай, че тъкмо той взе всички неверни решения. Партиен кабинет на Политическа партия няма да подкрепим, изключително в случай че Василев и Кирил Петков са вътре ", съобщи по bTV депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.
 
" С ГЕРБ за кабинет не сме говорили. Не знам каква концепция имат те за съставяне на болшинство, което да поддържа държавно управление. наблягам болшинство, тъй като няма по какъв начин която и да е партия да прокара личен кабинет. Нека забележим какво ще ни предложат ", добави депутатът.
 
Според него практично и вярно е да има ръководство: " Ние ще подходим практично към проблемите. Ние имаме специалисти, извънредно положителни ".
 
" Ние изчегъртахме ГЕРБ, а след това изчегъртахме и " Продължаваме промяната ". Ситуацията обаче е такава, че в случай че има болшинство, каквото и да е то, ще би трябвало да работим с една от двете партии или и с двете. Изчегъртането се случи, въпреки и не по този начин, както го чакаха хората поради много глупавото и прочувствено държание на Политическа партия, които се трансфораха в ГЕРБ за има-няма два месеца ", разяснява още Йордан.
 
" Разговорите са спектакъл, тъй като крайният резултат е предупреден ", счита той. Като част от целите в новия парламент той дефинира стопирането на всевъзможни процеси за мръдване на договаряния напред сред Европейски Съюз и Северна Македония.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР