Ние ще се срещнем с кандидата на ГЕРБ за министър-председател

...
Ние ще се срещнем с кандидата на ГЕРБ за министър-председател
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще се срещнем с кандидата за премиер на ГЕРБ, но ще му обясним защо не можем да го подкрепим

Ние ще се срещнем с претендента на ГЕРБ за министър-председател проф. Габровски, тъй като сме възпитани хора, само че ще му разбираем за какво не можем да го подкрепим. Това сподели съпредседателят на " Демократична България “ Атанас Атанасов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " А няма да го подкрепим поради корупционните практики на държавните управления на Борисов, защото той е представител и е препоръчан от ГЕРБ “.

На въпрос на публицист, в случай че Габровски предложи специалисти, Атанасов сподели, че това няма никакво значение и нищо не може да промени мнението им за неподкрепа на първия мандат.

Относно тематиката Шенген и упреците на премиера, че се употребява за къса политическа популярност, Атанасов сподели, че тематиката Шенген по никакъв начин не е елементарна. " Аз бих желал да ви кажа, че същинските претекстове не се оповестяват. Това, че за 50 евро може да се мине българската граница са някакви спекулации, които се разиграват. Проблемите са доста по-сериозни и те са свързани с върховенството на закона. Всички знаете – още от 2011 година тогавашният министър-председател, че ние всеки миг ще бъдем признати в Шенген, а това към този момент 10-12 година не се случва, което значи, че проблемите имат дълбоки корени и те са свързани с върховенството на закона и корупционните практики в България, които се явяват пробив в сигурността на Европейски Съюз като цяло “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР