Ние ще се грижим България да остане стабилна и няма

...
Ние ще се грижим България да остане стабилна и няма
Коментари Харесай

Проф.Ангелов в Търново: Грижим се България да остане стабилна, няма да позволим да бъде продена

 _2024 izbori_v013

Ние ще се грижим България да остане постоянна и няма да позволим България да бъде продадена. За да реализираме всичко това ние имаме потребност от тим от експерти с биографии, които не ги е позор от това, което са създали.

 

Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС във Велико Търново проф. Костадин Ангелов по среща на среща със симпатизанти в остарялата столица, на което участва и водачът Бойко Борисов.

 

Всяко решение на ГЕРБ е решение за България, а не за партията. Позволявам си да открадна едни думи на господин Борисов: " Държавата на първо място ", сподели проф. Ангелов.

 

Като приоритет за ГЕРБ той уточни строителството на Национална детска болница в София и похвали Бургас за напредъка на градежа на болничното заведение там. И попита откраднали ли са " Промяната " детската болница.

 

В ГЕРБ предатели няма. Ние няма да предадем и да продадем България. За последния мандат на ГЕРБ до 2021 година има осъществени 1538 плана по оперативни стратегии на Европейски Съюз, близо 500 млн. вложения в региона. От 2021 година досега - нула планове и стратегии. Това е пагубно за страната. Имаме потребност от мощен глас в Европа, сподели още той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР