Ние ще напуснем ЕС на 29 март 2019 г. Това

...
Ние ще напуснем ЕС на 29 март 2019 г. Това
Коментари Харесай

Напускаме ЕС на 29 март 2019 г., обяви Мей, докато ЕС говори за 2021 г.

Ние ще напуснем Европейски Съюз на 29 март 2019 година Това разгласи министър председателят на Англия Тереза Мей, представена от английски медии.

Докато насоките на Европейски Съюз за идните договаряния ясно демонстрират, че Обединеното кралство ще остане пълновръстен член на съюза и през преходния интервал до 2021 година, в това число ще съблюдава законодателството на Общността и четирите свободи, Мей съобщи: " Ние ще напуснем Европейски Съюз на 29 март 2019 година ".

 Европейски Съюз даде старт на втория кръг договаряния за Брекзит Обновена
Европейски Съюз даде старт на втория кръг договаряния за Брекзит

Англия остава в Европейски Съюз до 2021 година

Министър-председателят сподели пред публицисти, че втората фаза от договарянията за Брекзит ще стартира незабавно , макар че ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер категорично акцентира, че договарянията ще започват през март 2018 година

" Това е значима крачка по пътя към равномерен и проведен Брекзит, за който хората гласоподаваха през юни 2016 година Англия и Европейски Съюз демонстрираха какво може да бъде реализирано с ангажимент и непримиримост от двете страни ", сподели тя.

Мей разясни, че към момента има доста работа, само че дава обещание Брекзит да направи Англия по-силна, по-безопасна и по-просперираща.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР