Ние ще излезем по-силни от този конфликт, а народът ми

...
Ние ще излезем по-силни от този конфликт, а народът ми
Коментари Харесай

Путин: Ние ще излезем по-силни от този конфликт, а народът ми ще разбере, че пред нас пречки няма

Ние ще излезем по-силни от този спор, а народът ми ще разбере, че пред нас спънки няма, счита президентът на Русия.

Той акцентира, че не е имало опция на това, което Москва назовава своята специфична военна интервенция в Украйна и че Русия не е страна, която може да одобри компрометиране на суверенитета си в подмяна на някаква краткосрочна икономическа облага.

" Санкциите против Русия бяха неизбежни, само че страната ще се оправи с тях, няма да живее с приведен тил " (израз с аналог на български " преклонена глава " ` бел.ред.), уточни Путин на съвещание на съветското държавно управление.

Има някои въпроси, проблеми и компликации, но в предишното сме ги преодолявали, ще ги преодолеем и в този момент, безапелационен бе той, съобщи нюз.бг.

" Хората ще схванат, че няма проблем, който да не можем да решим ", уверен е Путин.

Той напомни и че глобите против Русия ощетяват самите жители на западните страни, които управляващите приканват да " затегнат коланите и да облекат топли облекла ".

Путин упорства, че Русия извършва отговорностите си за доставка на сила и не е отговорна за повишението на цените.

По-високите цени са резултат от личните им неправилни калкулации (на западните страни, бел.ред.) - не обвинявайте нас ", сподели Путин.

Руската стопанска система се приспособява към новата обстановка, което ще докара до повишение на независимостта и суверенитета на страната, съобщи съветският президент, обобщавайки срещата с членове на държавното управление.

" Икономиката сигурно се приспособява към новата обстановка. Ще продължим заместването на вноса във всички области и в последна сметка всичко това ще докара до повишаване на нашата самостоятелност, автономност и суверенитет ", каза Путин.

Войната на Русия против Украйна, която стартира на 24 февруари, провокира интернационално наказание, докара до безпрецедентни финансови наказания против Москва и подтиква напускането на световни компании от Русия. Западът също по този начин наложи строги ограничавания за експорт на основни технологии към Русия.

По данни на световната база данни за мониторинг на глобите Castellum.ai Русия към този момент е най-санкционираната страна в света заради войната с Украйна.

Днес обаче висшият представител на Европейски Съюз за външната политика Жозеп Борел съобщи, че Европейският съюз е достигнал границата на своите благоприятни условия във връзка с финансовите наказания против Русия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР