Ние ще говорим с всеки, който ни покани, защото в

...
Ние ще говорим с всеки, който ни покани, защото в
Коментари Харесай

Костадинов: Преговорите на ГЕРБ не са театър, а удушаване на ПП-ДБ

" Ние ще приказваме с всеки, който ни предложения, тъй като в последна сметка нашите гласоподаватели за това са ни пратили тук. Ние не сме самодоволни и самодостатъчни. Разговаряме с всички, даже и да не почитаме избраниците, сме длъжни да почитаме техните гласоподаватели. И тъкмо заради тази причина получим ли покана, ще беседваме ", сподели Костадинов.

" Аз съм сигурен обаче, че мандат няма да получим, тъй като " Възраждане " е единствената политическа мощ в България, която е отвън вашингтонския консенсус ", добави той. " Разбира се, ние в никакъв случай не сме отказвали тази отговорност и сме подготвени със състав на кабинет ", повтори той.

Костадинов не се съгласи с оценката на Корнелия Нинова, че договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са спектакъл, който следим всички.

Според него това е " удушаване на политическата групировка към " Продължаваме промяната " и " Доносническа България ". Костадинов предвижда, че въпреки и сега ПП-ДБ да са втори, скоро щели да бъдат четвърта или пета политическа мощ. Той изрази удивление - не схващат ли техните представители, че договарянията с ГЕРБ ще доведат до отлив на гласоподавателите им.

" Нима те не са наясно, че техните гласоподаватели са интелигентни, честни и почтени хора, които в последна сметка поддържаха една групировка, която поддържа една групировка, която влезе в политическия живот на страната с упоритостта да изчегърта ГЕРБ, да арестува Бойко Борисов и да унищожи корупцията ", напомни водачът на " Възраждане ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР