Ние се виждаме вече 7-8 месеца с омраза, каза от

...
Ние се виждаме вече 7-8 месеца с омраза, каза от
Коментари Харесай

Ибрямов: Нродът е една мишена за амбиции на властниците

Ние се виждаме към този момент 7-8 месеца с ненавист, сподели от трибуната на днешните диспути в Народното събрание Джейхан Ибрямов от Движение за права и свободи.

" От нас се желае да се държим по този начин, все едно сме с естествена народна власт. Но е мъчно да се преструваш, че живееш в страна, ръководена от умни хора. Наказани сме като че ли да ни преследват. Това е позорно и е за сметка на народа. Нродът е една цел за упоритости на властниците. Процеси обърнаха нашия живот и битието ни. Например насилствената асимилация на българските турци.

Ние от Движение за права и свободи постоянно сме приемали ролята си на политици и осъзнаваме сериозността си. Разумността в политиката се състои в способността да представиш какво днес- на следващия ден ще е закононарушение. Днес би трябвало да изберем чист ръководител на КПКОНП и да е учтив в нормите на демокрацията. Може ли да се отличава с огромно имотно положение подобен претендент? 

Правя публицистично предложение към разпоредбите, които през днешния ден одобряваме. Кандидатите да не са били щатни чиновници в прокуратура и разследване на комунистическата страна, да нямат провали в каузи и да не са водили тенденциозни следствия по отношение на изявени демократи в Република България. Искрено се надявам на тези правила. " - посочи той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР