„Ние се снишаваме за „Марица изток“. Смятаме, че ще ни

...
„Ние се снишаваме за „Марица изток“. Смятаме, че ще ни
Коментари Харесай

Икономист: Снишаваме се за Марица изток, но това ни прави лоша услуга

„ Ние се снишаваме за „ Марица изток “. Смятаме, че ще ни отмине. Но цялото това снишаване ни прави неприятна услуга. “ Това съобщи за Euronews Bulgaria икономистът Димитър Събев.

" Направено е огромно изследване, има три сюжета за бъдещето на " Марица изток ". Това е едно огромно проучване, доста източници привлякохме, направено е социологическо изследване в цялата страна и с хора от района, анализирахме демографски индикатори. Всеки от тримата учени използваше своите принадлежности от своята област. Де факто другите страни в Европа са тръгнали по този път. Но Европейска комисия не ни поставя чатал на врата. Но би трябвало да се понижат излъчванията. Не е единствено Брюксел. "

Оптимистичният сюжет е страната неотложно да стартира да работи в стратегия, да се направи по този начин, че районът да остане жив и след работата на централите.

Заместващи производства и мощности - в това отношение капацитетът е доста огромен. Ние знаем, че бизнесът непрекъснато споделя, че неналичието на работна ръка е огромен проблем.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР