Ние се придържаме към нашите обещания и не говорим с

...
Ние се придържаме към нашите обещания и не говорим с
Коментари Харесай

Петков: Няколко човека трябва да решат към кого им е лоялността

" Ние се придържаме към нашите обещания и не приказваме с четиримата, за които казахме през цялото време. Всички други имат покана да приказват с нас ", това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков.

Очаква се през днешния ден да бъде подготвена управническата стратегия на новата коалиция в възможния кабинет " Василев”. " Продължаваме Промяната”, Българска социалистическа партия и " Демократична България” се договориха да напишат явен документ с съответни цели и периоди за реализация. Все още се водят диалози за поддръжка.

" Няколко индивида би трябвало да решат към кой им е лоялността - към тяхната партия и водач, който не е извършил обещанията към народа, или към всички нас. Да имаме отговорност към България, да имаме шанса да не влезем в политическа рецесия. И всеки един от тях носи отговорността за личното си решение ", уточни Петков.

До петък самостоятелните народни представители, напуснали ПГ на Има Такъв Народ, би трябвало да решат дали да поддържат държавно управление на Асен Василев, оповестиха те в неделя след консултациите. Междувременно от " Продължаваме Промяната " обявиха подготвеност да беседват и с други депутати от " ИТН ", които, по думите на Асен Василев, могат да взимат независимо решения. Той изрично изключи диалози с водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и с ръководителя на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

В неделя пред БНР Йорданов сподели, че н атискът от страна на Политическа партия върху техни депутати продължава, само че към този момент по различен метод - заобиколно, посредством познати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР