Ние се борим за победа не само за БСП, но

...
Ние се борим за победа не само за БСП, но
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Ние се борим за победа не само за БСП, но за България и българите

Ние се борим за победа освен за Българска социалистическа партия, само че за България и българите, тъй като системата, в която живеем в този момент, би трябвало да бъде изменена. Това съобщи националният представител от ПГ на "БСП за България Таско Ерменков пред Bulgaria ON air, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той разяснява, че Българска социалистическа партия постоянно е била проевропейска партия и социалистите постоянно са разглеждали България като част от Европа. Ерменков напомни, че при ръководството на Българска социалистическа партия страната ни е била призната в Европейски Съюз.

"Единственото нещо, което ни тормози, е методът, по който Европейски Съюз се ръководи в последните години и в никакъв случай не сме били съгласни с политики, защитаващи олигархията за сметка на междинния европейски жител ", безапелационен бе националният представител. Той съобщи, че всички, които желаят да живеят в една естествена България, са добре пристигнали в левицата.

Таско Ерменков разяснява още, че това, което се е случило по време на Националния съвет на Българска социалистическа партия, е било просто строго съблюдаване на разпоредбите за нареждане на листата за евроизборите.

Той добави, че в тях е написано, че Изпълнителното бюро предлага листа, която Националният съвет има право да преподреди и добави.

"Партията не е разграничена, тъй като в нея постоянно е имало хора с друго мнение - ние умеем да го слушаме и оценяваме ", безапелационен бе Таско Ерменков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР