Ние се борим за хората, да измъкнем държавата от здравната,

...
Ние се борим за хората, да измъкнем държавата от здравната,
Коментари Харесай

Борисов захапа Радев и обяви: Борим се за хората, да измъкнем държавата от здравната, икономическата и социалната криза

Ние се борим за хората, да измъкнем страната от здравната, икономическата и обществената рецесия.

Това написа на персоналната си страница във Facebook министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Ето какво още показа той:

"В тази тежка обстановка хората имат потребност от поддръжка. И изключително всички тези българи, които работят на първа линия против вируса. Те би трябвало да знаят, че сме зад тях. Затова депутатите от ГЕРБ и "Обединени патриоти " ще внесат промени сред първо и второ четене на Закона за държавния бюджет, които плануват:

· 237 млн. лева за добавки към възнагражденията на медиците. От 1 януари до края на 2021 година лекарите ще получават спомагателни 600 лева към заплатите си, сестрите - 360 лева, а санитарите - 120 лева Мярката ще засегне близо 50 000 медици.

· 15% растеж на заплатите на чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи. Това ще коства 231 млн. лева и обгръща 48 000 души.

· Допълнителни 143 млн. лева за отпадане на подоходния аршин за детските надбавки. С тази мярка ще подкрепим 710 хиляди деца.

Не одобрявам оценки от човек, който наруши експлицитните рекомендации на ген. Мутафчийски учението на "Корен " да не се организира. ВМА е цялостна с военни и продължава да ми се размахва пестник - с какво право? И аз мога да отговоря уместно, само че това няма да помогне на страната. Редовните избори наближават, тогава ще си премерим опциите и ще стане ясна оценката на хората. Гарантирам, че кабинетът ще обезпечи финансов запас до ноември следващата година, с цел да преминем през рецесията и да има непоклатимост. Продължаваме да работим върху ограниченията, с цел да оказваме помощ на хората ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР