Ние считаме Pixel 8 и Pixel 8 Pro на Google

...
Ние считаме Pixel 8 и Pixel 8 Pro на Google
Коментари Харесай

Pixel 8 и Pixel 8 Pro са с до $200 отстъпка в сделка за Черен петък на Google

Ние считаме Pixel 8 и Pixel 8 Pro на Гугъл за най-хубавите телефони с Android за множеството хора и сега и двата телефона се продават за най-ниските цени, които сме наблюдавали. Като част от ранната ликвидация на Черен петък, 6,7-инчовият Pixel 8 Pro падна до $799 при разнообразни търговци на дребно, до момента в който 6,2-инчовият Pixel 8 се продава за $549. Това е $200 отстъпка от нормалната настояща цена за Pixel 8 Pro и $150 отстъпка за Pixel 8. Тези цени са за отключени модели със 128GB място за съхранение; в случай че имате потребност от повече място, 256GB Pixel 8 се предлага за $609, което е още $150 отстъпка. Междувременно 256GB и 512GB версиите на Pixel 8 Pro са с $200 отстъпка на $859 и $979, надлежно. Сделките важат за всяко цветно покритие на двете устройства.

Снимка от Сам Ръдърфорд / Engadget

Гугъл Pixel 8 Pro (128GB)

Това е най-ниската цена до момента за това, което считаме за най-хубавия телефон с Android, който можете да закупите. По-малкият Pixel 8 също падна до ново дъно от $549.

$799 в Amazon

Дадохме на Pixel 8 и Pixel 8 Pro резултати надлежно от 90 и 93 в нашия обзор предишния месец. И двата телефона оферират ослепителен OLED екран с плавна периодичност на освежаване от 120 Hz, постоянен живот на батерията, бърза работа посредством чипа Tensor G3 на Гугъл, типично чисто отношение към Android и великолепно качество на фотосите. Камерите са изключително подкрепени от шепа принадлежности за редактиране с изкуствен интелект: функционалността " Audio Magic Eraser " прави безапелационна работа за елиминиране на околния звук от видеоклипове, да вземем за пример, до момента в който " Best Take " съчетава най-хубавите резултати от поредност от групи фотоси, тъй че някой, който е мигнал или кихнал по време на една фотография, няма да го направи в крайния артикул. (Като оставим настрани философските въпроси по отношение на натрапчивостта на AI, това в действителност работи.)

Може би най-голямата специфичност обаче е обещанието на Гугъл да дава актуализации на операционната система и сигурността за цели седем години. Да, съвсем несъмнено ще желаете да си купите нов телефон преди 2030 година, само че тази разширена поддръжка значи, че би трябвало да има по-малко напън за надграждане надолу.

Ако парите не са проблем, Pixel 8 Pro е по-доброто от двете: Системата на камерата му се предлага с по-остър ултраширок обектив и специфичен 5x телефото обектив, поддържа по-усъвършенствани контроли в приложението за камера, екранът му е малко по-ярък и по-отчетлив, а батерията му устоя малко по-дълго. Гръбът му от матово стъкло се усеща малко по-приятен в ръката, а дисплеят поддържа по-широк диапазон на променлива периодичност на освежаване (1-120Hz вместо 60-120Hz). И въпреки всичко, общоприетият Pixel 8 ви води по-голямата част от пътя против по-малко пари, а по-малката му рамка е по-лесна за задържане с една ръка. Най-големият ни проблем и с двата телефона е, че цената им е със 100 Щатски долар по-висока от аналоговете им Pixel 7, само че тези покупко-продажби оказват помощ за понижаване на удара.

Ако желаете по-достъпен телефон с Android, Pixel 7a също е разполагаем ликвидация за $374, което е $125 отстъпка и най-ниска стойност за всички времена. Този 6,1-инчов телефон е стъпка по-надолу от Pixel 8 в множеството аспекти, само че към момента е нашата съществена рекомендация за почитателите на Android, които не могат да похарчат повече от $500 за нов телефон. При други предложения за Pixel, Pixel Buds Pro са надолу до $120 — това е в границите на един $ от най-ниската цена, която сме виждали за избора „ най-хубавото за Android “ в нашето управление за закупуване на безжични слушалки.

Вашето Ръководство за извършване на покупки в Черен петък: Вижте всички Follow Engadget за. Научете повече за In The Know. Чуйте от специалистите на Autoblog за най-хубавите и намерете да пазарувате от AOL, подбрани особено за вас.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР