Ние считаме, че реалният шанс за излъчване на правителство е

...
Ние считаме, че реалният шанс за излъчване на правителство е
Коментари Харесай

Христо Иванов: Считаме, че реалният шанс за излъчване на правителство е вторият мандат, отговорността е на ИТН

Ние считаме, че действителният късмет за лъчение на държавно управление е вторият мандат. Мнозинството от българските жители пожелаха смяна, в този смисъл отговорността е на " ИТН ". Ако бъде потърсена нашата поддръжка, ние ще отговорим извънредно отговорно и градивно, без да слагаме предварителни условия, само че с ясна ориентировка към нашата стратегия и към това, което считаме, че би трябвало да свърши едно държавно управление. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов след консултациите при президента Румен Радев.

Нашият водещ въпрос не е може ли да бъде излъчено държавно управление, болшинство за каквото и да било държавно управление ще се откри, огромният въпрос е може ли това държавно управление да свърши работа.
Коалицията на оставащите, на тези които желаят статуквото да продължи, могат да излъчат кабинет, въпросът е дали той ще бъде кабинет на смяната, а ние желаеме да подкрепим кабинет на смяната, посочи Христо Иванов.

По думите му, в случай че втората политическа мощ не съумее да получи такова болшинство на смяна, стартира диалог за трети мандат, " само че този диалог за нас сега е под въпрос ". Ние самите не считаме, че с 27 депутати можем да бъдем носители на рекламация за третия мандат, сподели още Христо Иванов.

Когато стигнем до там, ще водим спомагателни диалози. Не можем да отхвърлим вероятността за това, че в последна сметка ще се стигне до предварителни избори. Основната ни цел е да има държавно управление и по тази причина ще бъдем виновни, сподели още Христо Иванов.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/205436001093848
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР