Ние също присъстване на голямата разпродажба по време на Черния

...
Ние също присъстване на голямата разпродажба по време на Черния
Коментари Харесай

Щурата разпродажба на Cdkeylord по време на Черния петък предлага оригинална и доживотна ОС Windows 10 само за $12

Ние също присъстване на огромната ликвидация по време на Черния петък. Не всеки има стотици долари, които да похарчи за надграждането на своя компютърен програмен продукт. Ето за какво, интернет магазинът излиза с доста по-добри оферти от Microsoft и предлага евтини продуктови ключове за Windows 10 и Microsoft Office, като по този метод процесът на актуализиране на програмните артикули е напълно елементарен и доста на ниска цена. Имате опция да си купите повече от един продуктов ключ, при което се оферират огромни отстъпки и по този метод можете да икономисате повече пари.

Можете да спестите до 91% за Windows 10 и Windows 11, за които предлагаме продуктови ключове с лиценз до края на софтуерния живот на софтуера. Има и огромни отстъпки за самите продуктови ключове, които можете да вземете благодарение на промоционалния код KA35 .

 14.92 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 12.46 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 20.54 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 24.54 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 42.52 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 49.67 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 37.28 USD (35% отстъпка с кода KA35)

 54.93 USD (35% отстъпка с кода KA35)

Изберете си нужния ви програмен продукт от уеб страницата на Cdkeylord

Добавете го в своята виртуална количка

Въведете кода KA35 в полето, предопределено за него

Потвърдете поръчката

Изберете си най-удобния за вас метод за заплащане и кликнете върху Pay Now

С това приключвате закупуването на продуктовия ключ, който ще бъде изпратен на посочената от вас е-поща.

За активирането на Windows благодарение на получения продуктов ключ е належащо от настройките да преминете към Update & Security, а оттова към Activate Windows или Change Product Key.

Какво тъкмо съставлява доживотният лиценз за Windows 10 и какви са неговите съществени характерности

Спокойно можете да забравите за понятия като „ Пиратска Windows “ и най-различни обири на операционната система на Microsoft. С нашите продуктови ключове сте изцяло законен собственик на Windows 10. Идващият с продуктовия ключ лиценз дава общоприет достъп до всички актуализации, обновявания и усъвършенствания от страна на Microsoft. Досадният надпис, който припомня, че е належащо активирането на Windows повече няма да излиза и ще можете без проблеми да гледате филми, да играете игри и да сърфирате в Глобалната мрежа.

Да напомним, че обновяването от Windows 10 до Windows 11 е изцяло гратис и е налично при потреблението на тези продуктови ключове. А в случай че не харесате най-новата операционна система на Microsoft, постоянно можете да се върнете към десетката.

Важно е да прибавим, че в случай че извършите сериозен ъпгрейд на вашия компютър, като да вземем за пример замяна на дънна платка, ще би трябвало да се свържете с формалната техническа поддръжка, с цел да продължите да употребявате доживотния лиценз.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР