Ние сами избираме своя съпруг или съпруга. Но за да

...
Ние сами избираме своя съпруг или съпруга. Но за да
Коментари Харесай

Всеки брак се състои от 7 етапа. Ако хората знаеха за тях, 80 % от разводите нямаше да ги има

Ние сами избираме своя брачен партньор или брачна половинка. Но с цел да почувствате същинската обич в фамилния живот, би трябвало да се опознаете, да се сприятелите и по-късно да се влюбите. Много хора неправилно считат първия интервал от бонбони и букети за обич.

Но щом романтиката изчезне, розовите очила падат, сътрудниците са изправени пред първите компликации, първите тествания на връзката. И някой счита, че любовта е отминала.

Предаността и търпението са главните качества на любовта. Ако решите, че „ любовта е свършила “ във връзката ви, бъдете сигурни, че тя даже не е почнала.

Тези седем стадия в връзките ще ви покажат за какво същинската обич и същинските взаимоотношения идват с времето:

1. Бонбонено-букетният интервал

Бонбонено-букетният интервал продължава към 18 месеца. Когато се влюбват един в различен, в тялото на мъжа и дамата се създават хормони, които им оказват помощ да виждат света в ярки цветове. През този интервал всичко към колегата им наподобява необикновено. Те се усещат като в положение на наркотично замайване.

През този интервал не би трябвало да вземате съдбоносни решения, тъй като резултатът от това замайване рано или късно ще спре, всичко ще си пристигна на мястото.

2. Етап на пренасищане

През този интервал стартирате да гледате трезво на връзката си и колегата си, морето от усеща утихва и последователно свиквате един с различен. Последицата от това е смяна в държанието ви – стартирате да се държите по-спокойно и естествено.

3. Етап на омерзение

Етапът на омерзение не може да бъде избегнат в нито една дълготрайна връзка. Кавгите и взаимното откриване на минусите са присъщи за този стадий. Струва ви се, че най-лесният метод да избегнете всичко това е раздялата или разводът.

След като се разделите, скоро ще влезете още веднъж в стадия на бонбони и букети с различен човек и ще започнете още веднъж да преминавате през стадиите, до момента в който стигнете до тази точка и преминете към идната.

4. Етап на самообладание

На този стадий сътрудниците получават мъдрост. Кавгите към този момент не са толкоз трагични, тъй като и двамата знаят, че кавгата завършва и връзката би трябвало да продължи. Ако и двамата създадат всичко, с цел да развият самообладание, с годините мъдростта ще пристигна при тях. Това е закон.

5. Етап на дълг или почитание

Това е първият стадий на същинската обич, тъй като преди този момент към момента не е имало обич. Партньорите стартират да схващат своите отговорности, мислейки не за това, което другият сътрудник му дължи, а за това какво може да направи и да даде на обичания човек.

6. Етап на другарство

През този интервал сътрудниците стават доста близки един с различен. Вярват си като на най-близки другари. Етапът на другарството отваря пътя към същинската обич.

7. Етап на същинската обич

Отнема доста време, с цел да намерите същинската обич, преминавайки дружно през сложни житейски стадии и обстановки. Истинската обич не е нещо, което ненадейно пада от небето, както имат вяра доста хора. За същинската, стара обич човек узрява, изоставяйки егоизма и предразсъдъците.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР