Ние с първия ми мъж винаги сме били приятели и

...
Ние с първия ми мъж винаги сме били приятели и
Коментари Харесай

Първата жена на Христо Шопов го ревнувала до безумие

" Ние с първия ми мъж постоянно сме били другари и сме се подкрепяли взаимно. Това споделя първата жена на артиста Христо Шопов – балерината Александра Георгиева, която сега е началник на балета на „ Фридрихщатпалас “ в Берлин и е най-успялата ни балерина в света, узна HotArena.

„ След 18 години на сцената доживях да повеждам състав от изключителни хора. Сътруднича си с топдизайнери, вършим шоута с костюмите им, на които се възхищават всички “, доволна е Алекс, която празнува у нас 50-годишнината си. 40 години, от които прекарва на сцената.
 
Според нея със звездата на БГ киното Христо Шопов нямало по какъв начин да останат дружно, тъй като фантазията й била да работи в Германия като балерина, а артистът таман бил станал известен у нас. „ Кариерата му потегли бързо, пък аз завоювах конкурс в чужбина и трябваше да работя. Разделихме се, само че се веселя, че той се съгласи щерка ни Невена да бъде с мен “, споделя с днешна дата Алекс. Години след раздялата им Александра признава, че не е могла да онесе женското внимание към него и го е ревнувала до лудост.

" Разделихме се поради фенките на Христо Шопов след кино лентата „ Вчера “. Защото го ревнувах, а не тъй като бил гей, като твърдяха слуховете. ", безапелационна е хубавицата, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР